Освен модел, Александра Богданска е и една от най-успешните български инфлуенсърки с над 503 хиляди последователи в социалните мрежи. В профила си в Instagram тя често качва както кадри от работни ангажименти, така и лични снимки. 

Можем да я видим как се забавлява с приятели, как прекарва време със сина си Габриел или как се препича на плажа в Гърция, Тайланд или някое друго райско кътче по света. 

Наскоро Александра Богданска използва профила си за реклама, което предвид многобройните ѝ последователи, не е необичайна, а по-скоро широко търсена от различни рекламодатели практика. 

Александра Богданска, Даниел Петканов, Габриел Петканов, Тайланд и рожденият ден на модела

С кого прекара рождения си ден Александра Богданска

Слънце, море, плаж и още някой

Тя поднесе рекламното съдържание по креативен и забавен начин, като сподели видео, на което я виждаме да обядва по спортен екип. Хапването обаче Алекс извършва по доста интересен начин - в планк. Още по интересното е, че въпросният планк е във въздуха. Моделът е сложила краката си на кухненската маса, докато ръцете ѝ се подпират на отсрещния плот, където блажено похапва салата. 

"Коремните мускули се правят в кухнята. Не сте ли съгласни", пише Алексанра под видеото. И докато някои от феновете ѝ не пропуснаха да я похвалят за силата, издръжливостта и колко добре изглежда, намериха се и такива, която да я упрекнат. 

Някои от последователите ѝ отбелязаха, че е много вредно човек да се храни, докато тялото е под напрежение. "Имаш доста последователи и е по-добре да не им показваш такива безсмислени и вредни машинации", пише един от тях.

Александра Богданска, Тайланд и нова порция секси снимки по бански

Нова порция секси снимки от Александра Богданска

Направо се разтапяме

"Абсолютно невъзможно е човек да предвиди всяка потенциална интерпретация на поста си. Дълга сложна тема но един планк в кухнята е в списъка с по-скоро безобидно съдържание", в защита отбелязва друг потребител отдолу.