Наскоро Александра Богданска се похвали, че със сина си Габриел са откраднали малко свободно време и се наслаждават на невероятната природа на красивите острови на Тайланд.

Александра Богданска, Даниел Петканов, Тайланд и подозренията, че двамата са отново заедно

Събраха ли се отново Александра Богданска и Даниел Петканов

Какво породи подозрението на феновете им

Много от феновете на модела заподозряха, че с бившия ѝ съпруг Даниел Петканов, отново са се събрали, тъй като от качените снимки и истории в профила му в Instagram, стана ясно, че и той е в Тайланд. Невероятно съвпадение, бихме казали ние.

И снимките, които продължават да качват, все по-усилено ни доказват, че семейството наистина са заедно там. Дали като приятели, или като нещо повече - не можем да бъдем сигурни.

Едно е ясно, Петканови имат не един, а цели два повода да са заедно и да празнуват. Както разбираме от Алекс, тя и синът им Габриел наскоро са имали рожден ден, който тържествено са отбелязали на остров Пукет в Тайланд. И тя не пропусна да качи снимки от тържеството. Не пропусна и да сподели мислите си.

"Тази година аз и Габриел посрещнахме рождените си дни на необичайна локация. Вместо сняг през януари - получихме слънце, пясък и храна за душата и ума. Не смятам,че рязко съм помъдрява през изминалата година, но със сигурност разбрах едно нещо- човек НЕ може да го промени УМЪТ....само ПРЕЖИВЯВАНИЯТА могат. Няма друга по-трансформираща сила, която да сменя траекторията на мислите от изпитаното от личен опит преживяване. Пазете се от застоя и благодарете по-често на себе си", пише инфлуенсърката под прекрасните кадри.

Даниел Петканов също сподели няколко кадъра със сина си Габриел от същата палатка на плажа, пред която позират Алекс и Габи. Нарочно или не обаче, Лудия репортер поздрави само момчето си за четвъртия му рожден ден, без да споменава бившата си съпруга, с която очевидно прекарва последните няколко седмици.