Ал Пачино и Нур Алфала бяха засечени за първи път заедно през април 2022 г., а през юни 2023 г. се роди и първото им дете - син на име Роман. Само няколко месеца след раждането на детето, и двамата обявиха, че се разделят. Дълго време решаваха и как да разпределят родителските си задължения.

През октомври 2023 г. Page Six писа, че разполага със съдебни документи, които съдържат информация за графика на посещенията на детето и издръжката му. И така, Ал Пачино и Нур Алфала са юридически равни настойници на момчето, но всъщност той ще живее с майка си.

Според споразумението актьорът трябва плати и 110 хиляди долара предварително, а след това по още 30 хиляди долара месечно.

Ал Пачино и Нур Алфала - какво се случва между актьора и 29-годишната му приятелка

Какво всъщност се случва между Ал Пачино и 29-годишната му приятелка

По всичко личи, че имат много сложни взаимоотношения

Звездата от "Кръстникът" трябва да внася 15 000 долара годишно в образователен фонд. Благодарение на това Алфала получава финансова помощ, а актьорът има право да вижда сина си. Въпреки раздялата им, по всичко личи, че двамата поддържат добри отношения.

Ал Пачино и Нур Алфала бяха забелязани заедно на вечеря заедно и то за първи път, след като уредиха битката си за попечителство. Двамата са били снимани от папараци, докато напускат заведението E. Baldi в Бевърли Хилс, Калифорния. Алфала е видяна да се качва на шофьорското място с Пачино на пасажерската седалка до нея.

Двойката е била изцяло в черно - Алфалла с клин, риза и кожено яке, завършваща визията си с чифт черни ботуши до коляното. Ал Пачино е бил с черни панталони, риза и палто. 

Ал Пачино и Нур Алфала половин година след раждането на сина им Роман - ще има ли сватба

Готвят ли се за сватба Ал Пачино и 29-годишната му приятелка

Актьорът и Нур Алфала имат бебе на шест месеца

Появяването им на обществено място заедно породи съмнения дали двамата отново не са се събрали, като много от феновете на актьора изразиха възмущението си от връзката им, най-вече заради огромната разлика във възрастта - все пак Нур Алфала е на 30 г., а Ал Пачино е на 83.