Въпреки че само преди три месеца Ал Пачино и приятелката му Нур Алфала посрещнаха първото си дете, преди дни се появи информация в медиите, че двамата вече не са заедно и че тя е подала молба за попечителство над тримесечния си син от актьора Роман Алфала Пачино.

Ал Пачино е баща на 83 години

Ал Пачино е баща на 83 години

Актьорът посрещна първото си дете с Нур Алфала

29-годишната Алфала подава документи в Лос Анджелис, с които иска пълно физическо попечителство над бебето, като претендира 83-годишният актьор да има "разумно посещение", съобщава The Blast.

Пачино и Алфала са романтично свързани от април 2022 г. и посрещат сина си на 6 юни в болницата Синай на Сидър в Лос Анджелис. Няколко дни след новината за предполагаемата им раздяла, излиза нова информация, според която Ал Пачино и  Нур Алфалла все още са романтично обвързани, въпреки молбата за пълно попечителство над малкия Роман.

"Ал и Нур успешно работиха заедно и постигнаха взаимно споразумения относно своето дете Роман", казва представителят на Пачино пред Page Six. "Те все още са заедно", цитират от изданието своя източник.

По всичко личи, че отношенията между Ал Пачино и Нур Алфала са доста сложни и объркани. Това стана ясно още в края на май, когато излезе новината за бременността на Алфала. Тогава източници на TMZ съобщиха, че Пачино е поискал тест за бащинство, защото е смятал, че по здравословни причини вече не може да забремени жена. Двойката се подлага на ДНК тест, който в крайна сметка доказва, че актьорът е бащата.

Ал Пачино и Нур Алфала поемат по различни пътища в живота

Едно бебе и три месеца по-късно - разделя ли се Ал Пачино с 29-годишната си приятелка

Какво ще се случи със сина им Роман Алфала Пачино

Ал Пачино има и дъщеря Джули (33 г.) от Джан Тарант, както и близнаците Оливия и Антон (22 г.) от Бевърли Д'Анджело.