Само малко повече от година след като стана ясно, че Ал Пачино се среща с 29-годишна Нур Алфала, разбрахме, че им се е родило дете. Двамата са заедно от април 2022 г., а през юни тази година станаха родители на момченце, което носи името Роман.

Ал Пачино и Нур Алфала - какво се случва между актьора и 29-годишната му приятелка

Какво всъщност се случва между Ал Пачино и 29-годишната му приятелка

По всичко личи, че имат много сложни взаимоотношения

През септември пък изненадващо се оказа, че приятелката на 83-годишния актьор е подала молба за пълно попечителство над детето им, като до споразумение се е стигнало месец по-късно. В него са уточнени както попечителството, така и графиците за посещения на детето и неговата издръжка.

Според документите Ал Пачино ще трябва да плати на Нур Алфала 110 000 долара еднократно, а след това всеки месец 30 000 долара "основна" издръжка. Споменава се обаче, че до края на годината може и да се наложи актьорът да плати допълнително до 90 000 долара, в зависимост от приходите му. Наред с това той ще влага и по 15 000 долара годишно във фонд за образованието на Роман и ще покрива изцяло медицинските му разходи, които не се покриват от застраховка.

Що се отнася до попечителството, то е отредено основно на Нур Алфала, докато Пачино има право на посещения. В бъдеще двойката ще договори и как да си разпредели и ваканциите.

Тук е моментът да уточним, че в документите е признато бащинството на актьора, който най-вероятно и не е разделен с приятелката си. Според информация на източник на Entertainment Tonight от миналия месец Ал Пачино и Нур Алфала все още са заедно.

"Ал и Нур се постараха, за да постигнат взаимно споразумение относно детето им Роман", издава информаторът. На въпрос какво в такъв случай е накарало приятелката на актьора да подаде молба за попечителство, обаче е отговорил, че това трябва да бъде попитана тя.

Ал Пачино и Нур Алфала поемат по различни пътища в живота

Едно бебе и три месеца по-късно - разделя ли се Ал Пачино с 29-годишната си приятелка

Какво ще се случи със сина им Роман Алфала Пачино

Петмесечният Роман е най-малкото дете на Ал Пачино. Актьорът е баща на още три - това са 33-годишната Джули Пачино от предишната му връзка с Ян Тарант и 22-годишните близнаци Оливия и Антон Пачино от връзката му с Бевърли Д'Анджело.