Напук на всеобщата представа за безбройни връзки, тайни любовници и разкрепостен секс, много знаменитости са избрали да останат девствени до брака или да правят секс с нов партньор, след като се оженят/омъжат за него. Ето някои от тях.

Адриана Лима

Според Just Jared известният бразилски модел и "ангел" на Victoria's Secret e била девствена до сватбата си с играча от NBA Марко Жарич. Двамата се венчаят през 2009 г., когато тя е на 27. "Сексът е за след олтара", казва Лима в интервю за GQ.

Снимка 479897

Източник: Instagram / adrianalima

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Певецът признава, че двамата с модела не са правили секс преди сватбата си през септември 2018 г. "Исках отново да се посветя на Господ по този начин, чувствах, че ще е добре за душата ми", казва той пред Vogue.

Снимка 469994

Източник: Instagram / Hailey Baldwin Bieber

Джесика Симпсън

"Да си девствена е готино и секси", казва певицата през 2000 г. Тя се омъжва за Ник Лейчи, когато е на 22.

Снимка 442758

Източник: GettyImages

Миранда Кер и Ивън Шпигъл

Моделът, която преди беше омъжена за Орландо Блум, споменава мимоходом в интервю за The Times, че двамата с настоящия й съпруг Шпигъл не са правили секс преди сватбата си.

Снимка 304372

Лиса Кудроу

Актрисата от "Приятели" признава, че до 1995 г. е била девствена - тогава се е омъжила за Майкъл Стърн.

Снимка 480059

Източник: GettyImages

Марая Кери и Ник Канън

Певицата споделя, че двамата с вече бившия й съпруг Канън са решили да направят нещата "специални" помежду си, като изчакат сватбата, за да спят за първи път заедно.