Най-лошият момент в кариерата си - така Адел определи отлагането на концертите си като резидент в Лас Вегас, които трябваше да се състоят през януари. Но колкото и трудно да беше това решение за нея, тя твърдо застана зад него.

Адел, Лас Вегас и плановете я да започне да учи английска литература след това

Плановете на Адел за 2025 г.

Певицата мисли напред във времето

"Това всъщност накара увереността ми в себе си да нарасне, защото беше нещо много смело. И не мисля, че много хора биха направили това, което направих аз", призна тогава певицата, пише E! News.

Сега обаче, месеци по-късно, на Адел най-накрая ѝ предстои да се завърне на сцената в Лас Вегас. По този повод тя разкри малко повече за това как се чувства преди да излезе пред публика.

В пост в Instagram тя сподели, че в нея бушуват най-различни емоции, докато пише тези думи. "Силно емоционална съм, невероятно нервна, не мога да седя мирна, защото съм толкова развълнувана", споделя Адел.

Тя признава още, че винаги се страхува преди да излезе на сцена, но го приема като добър знак, защото това според нея означава, че ѝ пука и наистина иска да свърши добра работа.

Няма как да не оценим искреността на певицата, особено като имаме предвид и колко труден период вероятно е преживяла около отлагането на концертите си.

"Никога не съм била по-нервна преди шоу в кариерата си, но в същото време ми се иска днес да е утре", пише още Адел в поста си в Instagram.

Грами 2023, Бионсе, Адел, Кендрик Ламар и кои са номинираните в най-важните категории

И най-много номинации Грами отиват при...

Кои са отличените изпълнители и групи, които ще се борят за наградите през 2023 г.

Ние пък не се и съмняваме, че представянето ѝ в Лас Вегас ще бъде впечатляващо. И направо да ни се прииска да сме там.