Откакто започна нов етап от живота си в САЩ, нещата на Адел се подреждат все по-добре. Очевидно е щастлива и спокойна във връзката си с Рич Пол, отглежда сина си Анджело, а освен това съвсем скоро ще започнат концертите й като резидент в Caesars Palace в Лас Вегас.

Адел, травмата на гърба и инцидента със сина ѝ Анджело

Непреодолимата травма на Адел

От играчка - плачка

Само преди дни 34-годишната английска певица участва в сесия с въпроси и отговори със свои фенове в Лос Анджелис. И там успя да изненада всички с нови планове за бъдещето.

"След като приключа във Вегас, искам да запиша да уча английска литература", заяви Адел и допълни, че ако не се занимаваше с музика, със сигурност щеше да бъде учителка по английска литература.

Снимка 577412

Източник: GettyImages

"Със сигурност използвам любовта си към английския в това, което правя и в момента. Но ми се иска да бях завършила и университет - ще го направя онлайн с учител", каза още тя. Плановете й са да започне обучението си през 2025 г.

От ВВС ни припомнят, че Адел никога не е криела страстта си към родния си език. Миналата година беше в родината си за събитието An Audience with Adele, където се срещна с учителката си по литература от гимназията г-жа Макдоналд.