Редица звезди и до ден днешен не могат да свикнат със славата, особено онези, набират популярност като млади.

Били Айлиш, SmartLess, Billie Eilish: The World's A Little Blurry и проблемът на звездата със славата

Да си известен - ужасът и на Били Айлиш

Поредното откровение на Били Айлиш

Често и децата им израстват с негативите, които носи известността на техните родители.

Вероятно това е и една от причините Адел да не се обижда от факта, че синът й Анджело (8 г.) въобще не е наясно колко популярна в действителност е майка му. И може би певицата умишлено не натоварва детето си и държи той да расте необременен и свободен.

"Той се интересува от геймъри, харесва Flamingo и останалите като него", разказва Адел пред Hits Radio. Това, което му прави впечатление, като всяко дете в неговото положение, по-скоро е фактът, че майка му е прекалено заета.

И наскоро Анджело сравнил значително по-малкия брой последователи на Адел с тези на големите геймъри в YouTube. При тези факти, тя просто нямала какво да каже и за пореден път се убедила, че той въобще няма представа коя е.

Адел, Hometown Glory, татуировките и как обяви излизането на четвъртия й албум

Непознатата Адел

И как певицата обяви, че се задава нов албум

Но изпълнителката на хита "Hello" твърди, че детето й е едно "страхотно, малко момче". И именно на него е посветила предстоящия си албум 30. Не крие, че в някои от песните става въпрос и за връзката с баща му Саймън Конецки, с когото се разведе, както и за връзката й със самата нея, уточняват още от FOX28.