След броени дни и бели свят, и ние ще видим Billie Eilish: The World's A Little Blurry - филмът за Били Айлиш. Именно покрай предстоящата му премиера стана ясно, че 19-годишната поп звезда е минала през не един тежък момент. Оказа се, че най-големият й и единствен проблем не е да приеме тялото си такова, каквото е.

Били Айлиш, документален филм Billie Eilish: The World’s A Little Blurry и какво ново ще научим за нея

В личния свят на Били Айлиш

Какво разкрива новият трейлър на документален филм за нея

По време на участието си в подкаста SmartLess Били Айлиш споделя, че дълго не е могла да приеме и да свикне с мисълта, че е известна. Всъщност, допреди три години тя направо презира известността си.

"Мразех да ме разпознават, мразех да не мога да изляза, мразех да не мога да публикувам място, защото хората щяха да се появят там...", казва пред тримата водещи Шон Хейс, Уил Арнет и Джейсън Бейтман.

Оказва се, че преди да осъзнае, че притежава нещо (успеха), за което хората убиват, е минала и през тежки моменти на депресия.

Днес Били Айлиш не знае какво точно се е променило оттогава, но сега обича известността си и всичко свързано с нея, уточняват от Paper.

В подкаста SmartLess тя говори (естествено) и за документалните кадри от Billie Eilish: The World's A Little Blurry, режисирани от носителя на Оскар Ар Джей Кътлър. След първия път, когато ги вижда, те предизвикват противоречиви чувства у нея. Цял ден я боли корема и в същото време плаче от радост.

Но явно крайният резултат се е получил, защото певицата прави и следния коментар: "Никога не бих си помислила, че някой ще успее да улови точно това, което се случва, по толкова красив, интимен начин."

Звучи обещаващо. Billie Eilish: The World's A Little Blurry ще бъде наличен в Apple TV+ от 26 февруари.