През последните няколко години Дженифър Лопес постави музикалната си кариера на заден план за сметка на филмовата.

Защо Дженифър Лопес смени на името на турнето си от This Is Me… Now на This Is Me... Live | The Greatest Hits

Провал ли ще се окаже турнето и на Дженифър Лопес

Какво се случва с кариерата на певицата

И това определено се отрази негативно на турнето ѝ, като се наложи не само да отмени няколко дати заради слаб интерес, но и промени името му.

През последните седем години Дженифър Лопес изпитва и друг голям проблем. Оказва се, че за това време тя не е успявала да намери подходящия купувач за пентхауса в Ню Йорк, който продава.

Снимка 653615

Източник: GettyImages

Но годините, прекарани  в продажба на имота, са приключили, защото от People разбираме, че Лопес най-сетне е успяла да продаде жилището за 25 милиона долара. Апартаментът разполага с четири спални и седем и половина бани.

Дженифър Лопес го е закупила за 20 милиона долара през 2014 г., като само няколко години по-късно - през 2017 г., го обяви за продан за 27 милиона долара. Очевидно е, че не е успяла да вземе исканите от нея пари, но все пак е продала пентйауса за повече, отколкото го е купила.

Трейлър на Atlas с Дженифър Лопес и борбата ѝ със зъл изкуствен интелект

Когато Дженифър Лопес се бори срещу зъл изкуствен интелект

Трейлър на Atlas

През тези седем години на няколко пъти Лопес е сваляла апартамента от продажба, но след това отново го е пускала. Напоследък изпълнителката прекарва повече време в Лос Анджелис с Бен Афлек, като през миналата година двамата закупиха имение в Бевърли Хилс за 60 милиона долара.