В края на миналата година Мила Савова и Сами Хоссни станаха роделите за първи път. И за тези месеци от щастливото събитие не спират да споделят в профилите си в Instagram как успяват да съчетават грижите за бебето с ежедневните си задължения.

Сами Хоссни, Мила Савова, синът им Тарек и раждането му

Как се казва новороденото дете на Сами Хоссни и Мила Савова

Повод за радост и сменяне на памперси

Един от последните постове на Савова обаче е много по-личен и открит от останалите. В него тя споделя серия от снимки и видеа, на които се вижда как тренира в залата на Сами, а компания им прави малкия Тарек.

На снимките обаче се вижда, че пет месеца след раждане Мила все още не е успяла да си върне формата и плоския корем отпреди бременността. И именно това я тормози и отчита като слабост.

Мила Савова пише, че първоначално е казала на половинката си да не я снима без тениска и точно тогава е дошъл преломния момент. "Ако те е срам да се снимаш без тениска, значи е време да положиш усилие и да промениш живота си!", е отвърнал Хоссни, което я е мотивирало да покаже тази своя слабост.

"Виждам често в социалните мрежи как жени изглеждат страхотно след раждането в бански. Дори са с прилепнали дрехи в родилния дом, но аз нямах този късмет или ген, да изглеждам така и все се обвинявам, че не правя нещо правилно и това започна да влияе и върху психичното ми здраве."

Мила е разбрала, че усилията, които е полагала преди, за да бъде във форма вече не са достатъчни и трябва да промени нещо. " Ако не спра да си хапвам повечко или по-мазни неща, пак няма да стане. Ако не вкарам повече спорт в ежедневието си - пак няма да стане."

Тя пише още, че покрай всички задължения у дома, в работа и грижите за малкия не ѝ остава време да се погрижи за себе си. "А всъщност най-важни сме ние, за да сме най-добри за всичко около нас. Емоционално и физически."

Сами Хоссни, Великден и какво мисли за спазването на режими и диети по празниците

Защо Сами Хоссни смята, че не трябва да се ограничаваме по празниците

Баланс или строг режим

Освен тренировките и опитите отново да си върне предишната форма, Мила Савова пише, че вече приема тялото си и не се срамува от него, защото не иска да бъде от хората, които постоянно подръпват дрехите си, за да не се види коремът им. "Ако не искаш и ти да си- вземи се в ръце, колкото и трудно да е - бачкай!"

След като вече е публикувала снимките Мила твърди, че не я е срам и сега ѝ остава скоро да се гордее с напредъка, който ѝ предстои да направи.