Ники Кънчев бе от тези родни фенове, които гледаха на живо финала на Шампионска лига преди няколко дни. Водещият изгледа мача между Реал Мадрид и Атлетико.

Ето какво разказва за преживяното самият той (бел. ред. текстът е със съкращения):

"Чак сега ме пусна Миланската драма. Та затова мога и да поразкажа какво е да се видиш с Раул, Рио Фердинанд, Ариго Саки, а и Кристиано Роналдо да мине на 1 метър от теб плюс Алиша Кийс да пее на 100 метра.
Три дни в модерния Милано и великолепното решение "Фен зоната" типична за всички такива финали да бъде разположена около Дуомото и така история и исторически финал да се слеят в едно...

Снимка 237134

Мачът - както повечето от вас сигурно бях от Реал, но станах от Атлетико по време на мача. Доста футболни специалисти не му дадоха висока оценка като футболни стойности... Хареса ми, че Атлетико не трепнаха когато Реал поведе и ги натика в пеналта, играеха си своята игра и бяха сигурни че ще изравнят. Както и стана.

Публиката на Атлетико беше по-шумната преди мача, не спря през цялото време, накрая обаче гледаха като пребозали, не можаха да повярват че това дежавю им се случва пак и пак. Феновете на Реал си знаеха цената, знаеха, че Историята обича легендарните фигури и се прави точно от такива...

Кога ли ЦСКА и Левски ще отидат в Милано или в Лисабон или в Мадрид за да играят финал на Шампионската лига.... Не знам, вие кажете", така завършва разказа си Кънчев.

Той сподели и още един фотос: "Знаете, че съм от "Челси", но съм човек, който винаги е уважавал съперниците, конкурентите, легендите. Ето като тази червена легенда от "Театъра на мечтите", който е ял попарата на Съра и печелил хиляди единоборства на терена и извън него и е водил "Юнайтед" напред и за мое съжаление. Големите за това са големи. За мен той е "Сър"! Дами и господа, Рио Фърдинанд!".

Снимка 237135