Сладострастната ретро женственост на 50-те едва ли някога ще загуби стойността си. Въпреки настоящата Барби-епоха на съвършени пластмасови мацки, този ретро модел продължава да се завръща като неувяхващия моден евъргрийн в имиджа на всяка истинска изкусителка. От него веднага изникват асоциации с фетиш и бурлеска моментите в клиповете на Мадона, Кристина Агилера, да не говорим за Дита фон Тийз.

Станислав Беловски е нарисувал 17 платна, вдъхновени от тази еротика и eдна от знаменитите й икони - Бети Пейдж - pin-up кралицата на 50-те в Америка и една от първите миски на Playboy.

Колаж, рисунка в поп естетиката на графити и доза носталгия - това е чарът на този проект. С пристрастното си отношение към образа и пестеливост на съвременни ефекти авторът се е постарал да завърти часовника към едно друго време, но и едно друго място, почти като ценна колекционерска находка от друг свят. Но без да питаме кой изобщо е чувал за Бети Пейдж тук през 50-те, гледаме и се дивим на тази класика във фетишизирането на сексуалността.