15-годишният Тони Михайлов се завърна от своето незабравимо приключение в Барселона. Победителят в Sprite Graffiti Аcademy 2016 се срещна с райтъри от Испания, посети галерията за street art и се наслади на възможността да надникне във фабриката на емблематичните графити продукти и аксесоари - Montana.

Испанският графити артист VINO посрещна талантливия тийнейджър и го представи на местни графити артисти, с които Тони сподели страстта си към градското изкуство и остави своето послание върху стените на една от най-популярните галерии за street art в Барселона.

Снимка 262734

"Наистина съм впечатлен от това, което Тони се е научил да прави със спрейовете и то за толкова кратко време. Очевидно в България има много талантливи млади хора, които са жадни за нови знания и не трябва да изпускате тази страст, защото това е най-важното за развитието на един артист", сподели VINO след срещата си с тийнейджъра.

"С нетърпение очаквам талантите, които Sprite Graffiti Academy ще открие през следващата година и ще се радвам да ги посрещнем отново в Барселона", допълни той.

Снимка 262735