DJ Veselin Tasev и DJ Steven са двамата българи, които ще пускат преди и след DJ Paul Van Dyk в София на 18-ти април, съобщиха организаторите от Жокер медиа.

Двамата бяха лично одобрени от DJ No1 в света за 2005 и 2006г. Първо зад пулта ще се качи DJ Steven, след което всичко ще бъде в ръцете на самият Paul Van Dyk. След неговият сет настроението в Зимния дворец ще премине в ръцете на Veselin Tasev.

Той е сред малкото български транс DJ-и, основател на първият български лейбъл за Trance музика. DJ Steven пък е сред най-известните и най-добрите у нас, и се радва на голяма популярност сред феновете.

 Хора с нестандартни, пъстри костюми и декори в черно и бяло, допълнително ще накарат всеки в залата да се почувства специално. Освен всичко това, над публиката, на седем метра височина ще летят танцьори в люлки от въже. За украсата на партито, са поръчани стотици цветни камъни, хиляди пера и много тюл, внесени чак от Америка.

От Жокер медиа съобщават, че билетите за партито с Paul Van Dyk, са с цена 45лв, а в деня на събитието ще са по 55лв. Могат да се открият в мрежата на Ticketstream.bg, Eventim.bg, в Билетен център на НДК, магазините нa Germanos, Office1Superstore, и в офиса на Тайфун в Зимния дворец.

Вратите за партито ще бъдат отворени в 22.30ч, като няма да бъдат допускани лица под 18 години. Организаторите  напомнят, на всеки закупил си билет да носи и личната си карта.