"Метрополис" отново ще превърнат цялото второ ниво на подземния паркинг на София Сити Център в огромен клуб - този път за предстоящото гостуване на Шарам от Дийп Диш у нас.

„Единствената ни грешка по време на партито с Джон Дигуийд миналата година беше, че не преценихме огромния интерес на публиката към него“, сподели DJ Стивън. „Истината е, че сега, когато използваме цялото ниво, виждаме колко големи възможности предлага то.“

„Мястото е страхотно и с новата подредба предлага поне 2 пъти повече пространство и за основната зала, и за вип зоната. По този начин ще поставим 3 пъти повече гардероби и тоалетни, а ще има и обширна chill out зона", обеща DJ Смърф.

Входовете също са променени и ще използват цялото пространство на автомобилната рампа към ниво -1, с което се облекчава сериозно и целият пропусквателен режим, съобщиха организаторите на партито.

Вип зоната, макар и по-голяма, ще бъде с ограничен капацитет от 400 души, за да имат те необходимия комфорт, включващ тоалетните с течаща вода пред супермаркет "Пикадили", сервитьори със солиден кетъринг и облекчен режим на влизане и излизане.

"По този начин ще съчетаем най-доброто от ъндърграунд преживяването с пословичната гостоприемност на партитата на "Метрополис“, добави DJ Смърф.

Партито с участието на Шарам е предвидено за 22 февруари.