Албумът на Галена - КОЙGALENA е вече факт на музикалния пазар. 10 изключителни трака са включени в него - както колаборациите с български артисти, така и международните дуети.

"В последните години имах щастието да създам редица проекти с колеги от България и чужбина и сметнат, че е редно да ги издам в отделен албум, като по този начин изразявам своята огромна благодарност към всички певци и автори, с които сме работили по тези колаборации и същевременно с това се надявам да зарадвам своите почитатели, тъй като изминаха почти 4 години от "Аз".

"В КОЙGALENA има10 дуетни песни - 9 от тях вече познавате и обичате, а 10-тата е нашата малка изненада с Преслава, която се надявам да спечели симпатиите ви" - това сподели изпълнителката в официалната си фейсбук страница.

По отношение на избора на заглавие Галена допълва: "КОЙ" е метафора за многоликата Галена и като име на една прекрасна песен, напълно заслужено озаглави този албум".

"В твоите очи" с Деси Слава е заглавната песен. Тоталният хит "Хавана Тропикана", "Кой", "Боже, прости" също са включени в албума. Два дуета с Преслава - "Хайде, откажи ме" и "Живей" ще радват феновете.

Колаборациите с международните звезди Akcent, Faydee, Sergio и MC Stoyan са сред хитовете, които намират място в новия проект на Галена.