От цяла една седмица "Тор: Любов и гръмотевици" се върти по кината и сме сигурни, че за това време всички запалени фенове на Marvel и супергероите вече са го гледали.

Крис Хемсуърт, Натали Портман, "Тор: Любов и гръмотевици" и какво не е правил акторът преди целувката им

Защо Крис Хемсуърт не е ял месо преди да целуне Натали Портман

Богът на гръмотевиците мисли за всичко

И сме почти сигурни, че са влюбени в козите. Сега, това може би звучи странно за човек, който не е гледал филма и не знае за какви кози говорим, но си има много добро обяснение. Във филма Тор (Крис Хемсуърт) получава като подарък две гигантски кози, които в трейлъра виждаме (а и във филма) как са основната движеща сила за "космическия кораб" на Бога на гръмотевиците.

Всъщност, оказва се, че козите като цяло са си неизменна част и от митология, и от комиксите за Тор. Така че няма нищо странно и необичайно в присъствието им във филма. Даже се чудим защо чак сега са включени. От интервю на Тайка Уайтити за Insider разбираме и повече за тях.

Става ясно, че козите не е трябвало да издават никакъв звук. Но докато режисьорът е работил по обработката и изрязването на сцените от филма, някой от екипа му е показал интересно видео с Тейлър Суифт и песента ѝ от 2012 г.  "I Knew You Were Trouble".

В него в определени моменти от песента, тя бива прекъсната, за да зазвучи една доста креслива коза, която пък се връзва доста добре. Забавно е, а Уайтити не само се е посмял, но е решил, че козите в "Тор: Любов и гръмотевици" трябва да звучат по подобен начин.

"Тор: Любов и гръмотевици", Крис Хемсуърт, Натали Портман, Тайка Уайтити и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Тор: Любов и гръмотевици"

Хуморът, любовта и гръмотевиците ще властват

Въпросните кози се оказаха доста дразнещи за Пазителите от галактиката, но пък крещенето им, ако можем да опишем така издаваните от тях звучи, се оказва доста смешно. Направо добро попадение.