Няма какво да се лъжем, "Тор: Любов и гръмотевици" е най-очакваният филм от киновселената на Marvel от "Отмъстителите: Краят" насам.

"Тор: Любов и гръмотевици" (Thor: Love and Thunder), Крис Хемсуърт, Натали Портман, Крисчън Бейл и трейлър на филма

Тор ще срещне отново любовта, но и нов злодей

Трейлър на "Тор: Любов и гръмотевици"

Простото защото Тор (Крис Хемсуърт) е един от най-харесваните супергерои, а и Тайка Уайтити промени изцяло облика му. По-малко от месец ни дели от премиерата и наистина нямаме търпение да видим какво са ни подготвили.

Трейлърите подсказват, че ще бъде интересно и заплетено. Тор най-накрая ще се съвземе и ще влезе в позната божествена форма, но на хоризонта ще се появи старата му любов - Джейн Фостър (Натали Портман), която по някакъв начин се е сдобила с подобни на неговите сили.

Ще има и могъщ злодей в лицето на Гор (Крисчън Бейл). Абе, ще бъде забавно, сигурни сме. Друга подробност около филма е неговата продължителност. Свикнахме филмите на Marvel да ни държат в киното поне два часа, а не са вече единични случаите и на три часа.

"Тор: Любов и гръмотевици" обаче няма да прекалява толкова. От Collider разбираме, че времетраенето на филма ще бъде 119 минути. Иначе казано, два часа без една минута. Въпреки че феновете ще останат малко повече в киното, за да видят и скритите между финалните надписи сцени, характерни за Marvel.

Оказва се, че "Тор: Любов и гръмотевици" (Thor: Love and Thunder) е най-краткият филм от киновселената през последните пет години. Последният, който се оказа по-кратък, бе "Ант-Мен и Осата", който спря часовниците на 118 минути. Но пък не е и чак такава изненада.

Крис Хемсуърт, Люк Зоки и как актьорът тренира и се храни, за да влезе в образа на Тор

Нечовешкият режим, с който Крис Хемсуърт се подготвя за ролите си

Личният му треньор разказва подробностите

Първите два самостоятелни филма за Тор също бяха под два часа - респективно 114 и 112 минути. Само третият - "Тор: Рагнарок", прехвърли двата часа (130 минути). Премиерата на "Тор: Любов и гръмотевици" е на 8 юли.