Още преди излизането си в края на 2019 г. очакванията към The Witcher бяха големи. Толкова големи, че се чуваха предположения, че може да бъде следващия Game of Thrones.

The Witcher, Хенри Кавил и контузията, която актьорът е получил по време на снимките на сериала

Нови проблеми пред The Witcher

Какво се случва с Хенри Кавил

Е, поне засега не може да се похвали с популярността на сериала на HBO, но пък това може да се промени със следващите сезони. Вторият трябваше да видим в края на миналата година, но пандемията обърка плановете.

Снимките бяха прекъсвани на няколко пъти, като Хенри Кавил дори успя да се контузи. След всички трудности обаче най-после преди няколко седмици снимачния процес завърши и сега всичко остава в ръцете на екипа по пост продукция.

Голямата въпросителна обаче е кога ще видим най-после втория сезон. И за щастие получаваме добри новини от Тед Сарандос - един от изпълнителните директори на Netflix. В разговор с инвеститорите Сарандос е казал, че The Witcher ще бъде пуснат през четвъртото тримесечие на 2021 г., пише Screen Rant.

Това означава, че в периода от октомври до декември сезонът трябва да бъде пуснат в Netflix. И това е чудесна новина, защото означава, че чакането няма да бъде безкрайно, но пък със сигурност ще станат около две години, откакто първият сезон беше пуснат.

The Witcher, Хенри Кавил и първи поглед към втори сезон

Първи поглед към втория сезон на The Witcher

Разбира се, че ще бъде интересно

Това означава, че ще трябва да се гледа наново, но такъв е животът по време на пандемия. Ние лично смятаме, че вторият сезон на The Witcher ще бъде пуснат през декември, както се случи и с първия.