Съвсем очакван беше целият този шум и врява около и след първия сезон на The Witcher. Все пак това е сериал, базиран и на книги, и на игри, което автоматично означава, че има много фенове.

The Witcher, Netflix, положителните проби за COVID-19 и новото прекъсване на снимките на сериала

Пандемията отново застигна The Witcher

Четири положителни проби прекъснаха снимките

А и Хенри Кавил успя да ни убеди, че е най-удачният избор за Гералт от Ривия. Снимките на втори сезон, също съвсем очаквано, бяха започнати в началото на годината, но бяха и прекъснати заради пандемията.

През месец август работата по The Witcher беше подновена, като на няколко пъти беше прекъсвана за кратко заради заболели от COVID-19 членове на екипа. На хоризонта обаче се задават нови неприятности пред сериала.

Според източници на The Sun, Хенри Кавил се е контузил по време на снимките. Към момента няма информация дали въпросната контузия е сериозна или не.

Знае се само, че докато е снимал бойна сцена, се е стигнало до контузия в крака. Дали става въпрос за някакво мускулно разтежение, или пък за травма, причинена от удар, все още няма яснота.

The Witcher, Аня Шалотра и болките, които ѝ е причинила ролята на Йенефер

Саможертвата, която Аня Шалотра е направила за The Witcher

Шапка ѝ сваляме

Не е било необходимо да се вика линейка, но Кавил не е можел да ходи нормално, което е объркало целия график на снимките. Като фенове и на актьора, и на сериала, се надяваме, че не е нищо сериозно.