През последните две години свикнахме студиата да отлагат по няколко пъти премиерите на филмите си, защото COVID-19 не го позволяваше.

DC League of Super-Pets, Дуейн Джонсън и трейлър на филма

Когато животните се сдобият със суперсили

Ето кой ще спасява света

По едно време даже не вярвахме на информациите кога даден филм ще излезе, защото знаехме, че нещо ще се обърка и това няма да се случи. Е, напоследък сякаш започваме да се връщаме към нормалното стечение на обстоятелствата отпреди пандемията.

Но не е и точно така. От The Hollywood Reporter разбираме, че Warner Bros. са решили за пореден път да направят промени в графика на излизане на някои от най-големите си и очаквани филми.

"Черния Адам", за който Дуейн Джонсън твърди, че ще промени всичко във вселената на DC, няма да тръгне по кината през юли, а няколко месеца по-късно - 21 октомври. DC League of Super-Pets ще заеме мястото му - 29 юли.

Ще трябва да почакаме до 16 декември, за да видим Shazam! Fury of the Gods. Чак за следващата година отиват други два очаквани филма. Aquaman and the Lost Kingdom трябва да тръгне по кината от 17 март 2023 г.

Самостоятелният филм за "Светкавицата" също е преместен с повече от половин година - 23 юни 2023 г. Не само супергероите са засегнати от промените. Wonka с Тимъти Шаламе в главната роля ще трябва да почака до 15 декември 2023 г.

Според запознати източници, пръст в тези големи размествания в календара на Warner Bros. отново има COVID-19. Но този път не заради ограниченията на снимачната площадка, а защото забавя и спъва процеса по визуалната обработка на филмите.

"Черния Адам" (Black Adam), Дуейн Джонсън и първи поглед към филма

Първи поглед към Дуейн Джонсън като Черния Адам

Дали любопитството на феновете ще бъде задоволено

Но добрата новина е, че вече имаме премиерна дата за втория филм за "Мега звяр" с Джейсън Стейтъм. Meg 2: The Trench трябва да тръгне по кината през август 2023 г.