От години всички фенове чакат да видят Дуейн Джонсън в ролята на Черния Адам (Black Adam). Роля, за която самият той твърди, че е роден да изиграе.

Дуейн Джонсън, диетата, тренировките и финалните сцени на "Черния Адам" (Black Adam)

Колко години Дуейн Джонсън се е готвил да бъде супергерой

Стриктен и до последния снимачен ден

Разбира се, следим всичко около около филма още преди да се знае, че ще има филм и също сме развълнувани от това какво Скалата и компания ще ни поднесат.

На DC Fandome актьорът още веднъж се закани, че йерархията във вселената на DC ще бъде променена и след това пусна на феновете на събитието кратък откъс от началото на филма. Макар и снимките да приключиха едва преди два месеца.

От него, разбира се, не ни става ясно нищо за сюжета. Но пък ни става ясно, че Черния Адам ще сее много неприятности и определено ще стартира като антигерой. 

Преди откъсът да бъде пуснат Пиърс Броснан, когото ще видим в ролята на Doctor Fate, качва летвата доста високо с твърдението, че работата по филма е надхвърлила всичко, което е виждал до момента. Като дори изтъква, че филмите за Джеймс Бонд не могат да се сравняват по мащаб с "Черния Адам".

Определено ще бъде интересно да видим дали този нов опит за внедряване на такъв тип герой ще сработи и ще се получи добре. Но ще трябва да се въоръжим с търпение, защото премиерата на "Черния Адам" е насрочена чак за 29 юли 2022 г.