Франчайзът за Роки е болна тема за Силвестър Сталоун, около която актьорът вече веднъж изказа разочарованието си, че няма абсолютно никакви права върху него. Макар и филмите да са толкова популярни именно заради актьора.

Силвестър Сталоун, Ъруин Уинклър и нападките срещу продуцента заради правата над Роки

Защо Силвестър Сталоун се чувства ограбен

Актьорът не може да преживее, че няма права върху...

В края на миналата седмица този своеобразен мазол беше настъпен отново с новината, че се подготвя spin-off, който ще носи името Drago. И да, ще бъде фокусиран върху Иван Драго (Долф Лундгрен) и неговият син Виктор Драго (Флориан Мунтеано), когото видяхме в "Крийд 2".

Тази новина разгневи Сталоун, който във вече изтрит пост в Instagram доста остро нападна идеята и продуцентите. Според Collider, Силвестър Сталоун е написал, че за пореден път жалкият 94-годишен продуцент и неговите глуповати деца искат да изтръскат от прахта пореден обичан герой.

Актьорът визира Ъруин Уинклър и синовете му Чарлз и Дейвид, които държат правата върху Роки и всички останали персонажи. Сталоун се извинява на феновете, защото никога не е искал героите да бъдат изследвани от тези паразити.

Уточнява също така, че таи респект към Долф Лунгрен, но е разочарован, че не му е казал нищо за участието си в проекта. "Дръжте истинските си приятели близо", завършва Сталоун. Яростта му е оправдана, защото именно той създава образа на Роки през 1976 г.

Силвестър Сталоун, Долф Лундгрен, снимките на "Роки IV" и защо е трябвало да влезе в болница

Как снимките на "Роки IV" са застрашили живота на Силвестър Сталоун

Едва ли някой иска Долф Лундгрен да го удари

Долф Лунгрен побърза да въведе някои уточнения. В профила си в Instagram той написа, че все още няма одобрен сценарий, режисьор, нито са сключени някакви сделки. Той лично обаче е останал с впечатлението, че Силвестър Сталоун ще бъде замесен като продуцент или като актьор.

Флориан Мунтеану, "Крийд 2" и как актьорът е влязъл в перфеткна форма за снимките на филма

Как се става машина

Флориан Мунтеану знае най-добре

Лундгрен пояснява също, че поддържа контакт с г-н Балбоа, визирайки Сталоун, за да са спокойни феновете, че всичко между тях е наред.