Роки и Рамбо са ролите, на които Силвестър Сталоун дължи легендарния си статут в Холивуд и смятаме, че по този въпрос няма две мнения. Разбира се, Слай има много други филми и роли, но точно тези двете са най-иконичните му.

"Непобедимите", Силвестър Сталоун Джейсън Стейтъм, Меган Фокс и обявеният четвърти филм

Меган Фокс влиза в "Непобедимите"

В България май отново ще се напълни със знаменитости

От документалния филм The Making of Rocky vs. Drago by Sylvester Stallone разбираме, че съперничеството на ринга между Роки Балбоба и Иван Драго (Долф Лундгрен) е можело да коства много на актьора.

Сталоун казва, че снимките на "Роки IV" са били истинско изпитание. Първо са заснели неговото появяване на ринга, след това на Лундгрен, като логично частта с бокса е оставена за след това.

Но именно по време на нея Силвестър Сталоун е пострадал доста сериозно, което е наложило транспортирането му от Канада до Калифорния, където е бил поставен под интензивни лекарски грижи.

Сталоун е искал всичко да бъде колкото се може по-истинско затова е казал на Лундгрен да не си пести ударите. И на момента не е усетил кой знае колко последствията, но през нощта му е прилошало, защото кръвното му налягане се е покачило много.

Силвестър Сталоун, Роки и плановете му да създаде сериал за предисторията на героя

Силвестър Сталоун готви сериал за предисторията на Роки

Този човек не се спира

След четири дни, прекарани в болница, актьорът се е завърнал на снимачната площадка, за да довърши снимките на филма.