От началото на пандемията насам Силвестър Сталоун регулярно използва профила си в Instagram, за да споделя истории около кариерата и филмите си, които до момента не е.

Силвестър Сталоун на 77

Силвестър Сталоун в 22 факта

Защото някой днес има рожден ден

И оттам наистина сме научавали интересни неща. Като пример в кой филм е бил в най-лошата си форма, както и интересни истории за Роки Балбоа. Отново в профила си в Instagram Сталоун реши да смени тона и да нападне Дейвид Уинклър и неговия баща Ъруин Уинклър.

Поводът бе излизането на книга на Дейвид Уикнклър, която Сталоун е прочел. Във вече изтрити постове в социалната мрежа актьорът пише, че книгата е написала от болезнено неталантливия Дейвид и, най-общо казано, не става за четене.

От Deadline разбираме, че причината за гнева на Силвеъстър Сталоун са правата върху Роки. Още преди няколко години Слай сподели, че няма никакви права върху героя и франчайза и съжалява, че на времето не е предявил претенции към тях. В интервю за Variety от 2019 г. казва, че тогава му е било заявено, че му е платено за ролята и няма от какво да се оплаква.

Актьорът признава, че темата е болезнена за него и измъчва душата му и до днес. Твърди също, че ако не е бил Ъруин Уинклър, е можело да има поне още няколко филма за Роки. В момента правата върху Роки и Крийд се държат от Уинклър и синовете му. А Сталоун също е искал да остави нещо на децата си от този персонаж...

Силвестър Сталоун, Роки и плановете му да създаде сериал за предисторията на героя

Силвестър Сталоун готви сериал за предисторията на Роки

Този човек не се спира

В друг също изтрит пост актьорът публикува карикатура на Ъруин Уинклър, оприличаваща го на змия. Като цяло си личи, че няма много любов между двамата, а Слай все още не може да преглътне, че е бил ограбен от семейство Уинклър.