Ние вече може и да си мислим за Оскарите догодина, но преди едва няколко дни бяха раздадени наградите Еми 2021 и около тях има още за какво да се говори.

Наградите Еми 2021 и кои са големите победители

Кой грабна короната на наградите Еми 2021

Кои са големите победители тази година

Рейтингът например вече е не е толкова отчайващ, колкото беше на предните няколко церемонии, когато удари едно своеобразно дъно. Също така се говори за това кой е спечелил заслужено и кой е бил пренебрегнат.

Един от сериалите, който не спечели нищо, беше "Историята на прислужницата". И това си беше доста голяма изненада, защото сериалът получи цели 21 номинации.

От Variety разбираме, че с тоталния си крах на тазгодишните награди "Историята на прислужницата" е поставил рекорд, но негативен, разбира се.

Сериалът вече официално държи първото място за продукция, която получава много номинации, но не печели в нито една категория. До този момент първенец в това негативно отношение беше "Момчетата от Медисън авеню".

През 2012 г. сериалът получи 17 номинации за наградите Еми, но не спечели нито една награда. Със своите 21 номинации обаче "Историята на прислужницата" вдига летвата доста високо.

Най-секси тоалетите на наградите Еми 2021 - Катрин Зита-Джоунс, Аня Тейлър Джой, Кейли Куоко, Реже-Жан Пейдж

Най-секси тоалетите на Еми 2021

И Катрин Зита е сред тях

През 2017 г. сериалът спечели Еми за най-добър драматичен сериал, с което се превърна в първата продукция на стрийминг платформа, която печели някоя от по-сериозните награди.