През лятото на миналата година феновете на "Манифест" бяха зарадвани от новината, че Netflix са решили да спасят сериала.

"Манифест", Netflix и официалното продължване на сериала за четвърти сезон

Съвсем очаквано: Netflix спаси и "Манифест"

Четвърти сезон ще има, но...

Е, не напълно, а за само още един сезон. Но пък доста дълъг - цели 20 епизода. Първоначалната идея на създателя на "Манифест" - Джеф Рейк, е била да разгърне сюжета в общо шест сезона.

Но в крайна сметка ще получи четири. Въпреки това той е уверен, че тези 20 епизода ще са му достатъчни, за да завърши историята по хронологичния ред, по който си е представял. Към момента все още няма премиерна дата за последния четвърти сезон, но пък получихме първи поглед.

Малко по-нестандартен, защото не става дума за снимки или тийзър, а за цял откъс от новия сезон. В него виждаме как Микаела Стоун (Мелиса Роксбърг) е на поредната си мисия (най-вероятно отново по следите на някой повик).

Докато е на пристанище, тя се опитва да намери един конкретен контейнер, в който смята, че има нещо важно. Така се и оказва - вътре намира безпомощен човек, който може да се окаже ключов за разследването ѝ.

"Манифест", Джеф Рейк и ще се промени ли края на сериала

Ще се промени ли финалът на "Манифест"

Създателят Джеф Рейк говори по въпроса

Към момента не знаем нищо за сюжета на новия сезон на "Манифест", но сме в очакване Netflix да обявят кога ще го видим. Или поне първата част от него, защото нищо чудно да го разделят на две. Точно както направиха с "Луцифер" и Stranger Things.