Всеки фен на Дуейн Джонсън знае, че Скалата няма скоро да забави темпото и през следващите години ще продължи да участва в колкото се може повече филми.

Дуейн Джонсън, Крис Евънс, Red One и коледният филм, в който ще участват

Крис Евънс ще партнира на Дуейн Джонсън в коледен филм

Red One ще бъде интересен за гледане

Факт, че и до каквото и да се докосне, то се отплаща в милиони долари след това. Пръстите на двете ръце може и да не ни стигнат, за да преборим обявените филми, в които трябва да видим Джонсън в близко бъдеще.

И на фона на този натоварен график идва новината, че Скалата готви още изненади. В интервю за Men's Journal Дуейн Джонсън загатва, че ще го видим в екранизация на видео игра.

Разбира се, не казва подробности коя е играта и какво точно да очакваме, но загатва, че официалното обявление за какво точно става дума ще бъде направено по-късно през годината.

Пояснява само, че самият той играе играта през последните няколко години, а създателите на филма ще се вслушват в геймърите и техните препоръки. Няма как да не ни стане любопитно какво ни готви Скалата, като веднага си мислим, че може би готви филм, базиран на Fortnite.

Uncharted, Том Холанд, Марк Уолбърг и трейлър на филма, базиран на игра

Том Холанд се впуска в приключения

Трейлър на Uncharted

Но според Complex някои фенове смятат, че става дума за Gears of War. Е, в крайна сметка ще трябва да почакаме няколко месеца, докато разберем.