Когато Дуейн Джонсън се присъедини към "Бързи и яростни", франчайзът си беше доста успешен, но Скалата винаги иска повече.

"Бързи и яростни 9" и рекордните приходи в бокс офиса от началото на пандемията

Винд Дизел и компания нямат спирачки

"Бързи и яростни 9" отвя бокс офиса

Ето защо участията във филмите с Вин Дизел не му стигаха и той успя да убеди продуцентите да направят spin-off, фокусиран върху Хобс и Шоу (Джейсън Стейтъм). И филмът не се представи никак зле в бокс офиса.

Дори се заговори, че може да има втори подобен проект, но нищо сигурно, разбира се. Сега се оказва, че авантюрата на Джонсън с "Бързи и яростни" може да е приключила завинаги. В интервю за Men's Health Вин Дизел казва, че е показал малко "по-груба любов" към колегата си, което реално е довело и до траещата в продължението на няколко години вражда между двамата.

Това достигна до ушите на Джонсън, който пред SlashFilm казва, че се е изсмял, когато е чул думите на колегата си. Смята, че всеки се е смял, когато го е чул. След това вметва, че пожелава успех на "Бързи и яростни 9", на следващите два филма от франчайза, както и на всички бъдещи филми, които ще бъдат без негово участие.

"Бързи и яростни", Чарлийз Терон, Сайфър и филмът, който се подготвя

Чарлийз Терон получава собствен филм от вселената на "Бързи и яростни"

Това не го очаквахме

Това не ни звучи като категорично отказване от франчайза, но пък със сигурност издава, че няма да видим Скалата в последните два планувани филма. А какво точно ще се случи, само бъдещето ще покаже.