"Бързи и яростни 9" е вече по кината и се старае да разбива представите ни за приходи от бокс офиса, наложени от пандемията през последната повече от една година.

"Бързи и яростни 9 ", Мийдъл Уокър, Наталия Брайънт, Чарлийз Терон и други гости на премиерата на филма

В каква компания е дъщерята на Пол Уокър

Моделът на премиерата на "Бързи и яростни 9"

Вече знаем, че поредицата ще приключи след като видим още два филма, но това не означава, че с франчайза е свършено. Доказателството е spin-off-ът "Бързи и яростни: Хобс и Шоу", а се говори и за други подобни филми.

Пред Variety Вин Дизел е казал, че екип от сценаристи вече работи върху създаването на филм, в който главно действащо лице да бъде Сайфър. Героинята на Чарлийз Терон беше представена за първи път в "Бързи и яростни 8" (2017 г.), когато доста умело, но и наивно си помисли, че може да манипулира Дом (Дизел).

Сайфър е в дъното и на конфликта в деветия филм. Самостоятелният проект за нея би могъл да бъде предистория, която да ни покаже откъде идва и защо всъщност е злодей. А може и действието да се развива след това в "Бързи и яростни 9", кой знае...

Чарлийз Терон, Ники Каро и новият им филм за жените сърфистки за Netflix

Чарлийз Терон влиза в света на професионалния сърф

Какво още да очакваме от нея

Според CinemaBlend плановете са догодина да започнат снимките на последния филм, разделен на две части, което ни навява на мисълта, че в близките две години едва ли ще видим въпросния филм за Сайфър.