Още няколко седмици и ще можем да кажем, че става една година, откакто трябваше да бъде заснет специалният епизод на "Приятели".

"Приятели", Лиса Кудроу, участието й в подкаста на Роб Лоу и кога започват снимките на специалния епизод

Нови подробности за специалния епизод на "Приятели"

Не е много, но пак е нещо

А още няколко месеца и ще е годишнината от предполагаемото му пускане в HBO Max. Да, ето така действа пандемията, но за щастие не на всички продукции.

Имаше надежди, че епизодът ще бъде заснет през лятото на миналата година, но това не става по план. Но в крайна сметка май ѝ се вижда краят на този мъка.

В интервю за SiriusXM с Анди Коен Дейвид Шуимър разкри, че след малко повече от месец камерите трябва да се завъртят и специалният епизод да бъде заснет. 

Шуимър казва, че най-накрая са намерили начин да го заснемат съобразно всички нови мерки за безопасност на екипа, като разкрива, че част от кадрите ще са на открито.

"Приятели", HBO GO и всички десет сезона на сериала

Къде да гледаме всички сезони на "Приятели"

Една добра новина

В момента Дженифър Анистън е заета със снимките на втория сезон на The Morning Show, така че се надяваме, че няма да има допълнителни усложнения и тя, Дейвид Шуимър, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Кортни Кокс ще успеят да материализират идеята.

Но не бързаме да се радваме, разбира се, защото вече си научихме урока и знаем, че нищо не е сигурно до последно.