62 номинации за награди Емми, Златен глобус за Дженифър Анистън, рейтинг над девет на почти всички от общо 236-те епизода. За сериал като "Приятели" подобна статистика не е кой знае какво. Защото много по-важно е, че милиони хора по света смятат Рейчъл, Моника, Фийби, Чандлър, Джоуи и Рос за свои приятели.

Снимка 488157

Източник: Twitter / FunRossGeller

От финала на десетията сезон на култовия сериал минаха почти 20 години, но той продължава да е обичан и да се гледа постоянно. А от средата на април всички 10 сезона ще са достъпни за гледане в стрийминг платформата на НВО Go.

Освен обичайните заподозряни - Дженифър Анистън като Рейчъл Грийн, Кортни Кокс като Моника Гелър, Лиса Кудроу като Фийби Бъфай, Мат ЛеБлан като Джоуи Трибиани, Матю Пери като Чандлър Бинг и Дейвид Шуимър като Рос Гелър ще видим и гост-актьори като Брад Пит, Рийз Уидърспун, Сюзън Сарандън, Джордж Клуни, Пол Ръд, Том Селек, Брус Уилис, Катлийн Търнър, Шон Пен, Гари Олдман, Бен Стилър, Уинона Райдър и Джулия Робъртс.

"Приятели" ще бъде наличен за гледане по НВО Go от 15 април, като може да избираме между субтитри и дублаж на български език.