Не са малко случаите, когато във филм един известен актьор заменя друг. Най-често причините са свързани с претоварени графици, но понякога продуцентите дори не и си правят труда да съобщават защо се налага подобна замяна.

Дакота Джонсън, Persuasion, Доводите на разума и какво ще играе актрисата в екранизацията по романа на Джейн Остин

Колко романтична може да е Дакота Джонсън

И как ще разберем

От няколко години например се говори, че Шон Пен ще участва във филм на име Daddio. Също от няколко години се смята, че в него ще участва и Дейзи Ридли. Но вече не е така, защото мястото ѝ е заето от Дакота Джонсън.

Не е ясно какво точно е предизвикало тази промяна, но пък освен в главната роля, Джонсън ще влезе и в тази на продуцент. Сюжетът пък ни се струва, че ще ѝ пасне перфектно.

Daddio ще проследи какво се случва с млада жена, която току-що е кацнала на летището в Ню Йорк и веднага се е качила в едно от култовите за града жълти таксита. А с него я очаква пътуване, което ще промени живота ѝ. Защото именно с шофьора на таксито ще преминат през абсолютно всички теми от живота - да, да, включително и секса.

Звучи ни интересно, но все още не знаем кога ще започнат снимките. Както и кога да го очакваме. Но вероятно скоро ще разберем, защото филмът ще търси купувачи на филмовия фестивал в Кан.