Башар Рахал и Яна Маринова се "забъркват" в общ телевизионен проект. "Привличане" е още един нов български филм, който ще зарадва любителите на родното кино.

В центъра на сюжета е завладяваща история за успеха, амбициите и любовта, разкриваща много актуални и общочовешки теми, които вълнуват всички поколения, а изключителната танцова хореография и динамиката на лентата ще я направят различна и запомняща се.

Снимка 307937

"За мен този филм е една много истинска история за живота в училище и извън него такъв какъвто е, за сблъсъка между поколенията и за това колко е важно да намерим баланса, допирната точка, в която преминаваме границата на разделението, приемаме различията помежду си и заставаме от една страна.

Мисля, че с Яна Маринова, страхотния актьорски състав и целия този ентусиазъм, с който сме заредени, ще спечелим феновете на българското кино", каза Башар Рахал в "Здравей, България" днес, където беше гост заедно с колежката си Яна Маринова.

Снимка 307935

Двамата актьори са и продуценти на лентата, а режисьор е Мартин Макариев - съпруг на актрисата Луиза Григорова. Естествено и тя ще е сред актьорския състав на "Привличане" заедно с Александър Сано, Койна Русева, Радина Боршош.

Башар Рахал също ще влезе в роля - собственик на частно училище. И Яна Маринова ще има роля, освен че е автор и на сценария с Борислав Захариев и Георги Ангелов.

Снимка 307936

"И родителите, и децата ще открият по нещо близко, ще вземат по нещо за себе си. Филмът ще ги накара да се засмеят, но и да се замислят, а танците носят много силен допълнителен заряд.

Това е свежа училищна драма за нашето време, която провокира и няма да остави никого безучастен", допълни актрисата Яна Маринова, която влиза в ролята на учителка, подложена на манипулациите от своя колежка.

"Привличане" е най-новият български филм, който се реализира с подкрепата на Нова Броудкастинг Груп и ще се разпространява в кината от "Лента" в началото на 2018 г. След "Маймуна", "Бензин", "Воевода", на 13 октомври предстои премиера на още една българска продукция - "Вездесъщият".

сн.: пиар