Изминаха две години, откакто разбрахме, че Дейвид О. Ръсел подготвя мистериозен филм, за който не се знае нищо. Само, че Марго Роби и Крисчън Бейл ще участват в него.

Amsterdam, Дейвид О. Ръсел, Марго Роби, Крисчън Бейл, Джон Дейвид Уошингтън и подробности около филма

Подробности около мистериозния филм с Марго Роби и Крисчън Бейл

Какво ли ни е подготвил Дейвид О. Ръсел

По-късно стана ясно, че те далеч няма да са единствените звезди, които ще видим. Защото участие в Amsterdam ще имат още Джон Дейвид Уошингтън, Крис Рок, Робърт де Ниро, Рами Малек, Аня Тейлър-Джой и Тейлър Суифт.

Преди само два месеца видяхме първи кадри от филма и научихме малко повече за него. Сега вече имаме много по-ясна представа какво ни очаква, защото бе пуснат и първи трейлър.

Ще видим как трима приятели - лекар (Бейл), адвокат (Уошингтън) и медицинска сестра (Роби) се озовават в една от най-големите и шокиращи истории в американската история. В даден момент тримата биват набедени в убийство, което те твърдят, че не са извършили.

От трейлъра разбираме, че ще потърсят помощ от героя на Робърт де Ниро, който ще рискува живота си, за да им помогне. Всичко звучи доста объркано и фрагментарно, но в същото това време успява да ни запали интереса.

А пък и не бива да забравяме, че това е първият филм на Дейвид О. Ръсел от 2015 г. насам, когато по кината се завъртя Joy.