В началото на 2020 г., още преди да подозираме какво ни очаква, разбрахме, че Марго Роби и Крисчън Бейл ще участват в мистериозен филм, режисиран от Дейвид О. Ръсел.

Марго Роби, Крисчън Бейл и филмът, в който ще участват

Тайният проект, в който Марго Роби ще участва

Информацията е почти нулева, но въпреки това се очертава да бъде интересно

С времето мистерията остана все същата, но към нея се присъединиха Джон Дейвид Уошингтън и Тейлър Суифт. E, благодарение на CinemaCon, което се проведе миналата седмица, разбрахме малко повече подробности около филма.

Той ще се казва Amsterdam и трябва да го видим по кината още този ноември. Ще има романтика, както и криминални нотки, а действието ще се развива през 30-те години на миналия век. Героите на Роби, Бейл и Уошингтън ще са в основаната на едно от най-тайните събития в историята на Америка.

Освен тях, в Amsterdam участие ще вземат Крис Рок, Зоуи Салдана, Майкъл Шанън и Робърт де Ниро, пише Variety. Беше пуснат и първи поглед към главните герои във филма.

Тейлър Суифт, Дейвид О. Ръсел и мистериозната роля на изпълнителката в мистериозния филм на режисьора

Мистериозната роля на Тейлър Суифт

Дейвид О. Ръсел гъделичка любопитсвото ни

От снимката виждаме, че Марго Роби няма да бъде блондинка, а брюнетка, а героите на Крисчън Бейл и Джон Дейвид Уошингтън са пострадали физически и не всичко ще бъде цветя и рози за тях.