Компанията Skullcandy е добре известена с това, че предлага прилично и достъпно аудио оборудване с интересен и свеж дизайн. 

Dyson Zone и всичко за новите слушалки с пречиствател на градския въздух

Най-футуристичната маска (със слушалки) до момента

За градски въздух и пандемии

Тази седмица марката пусна най-новите си слушалки с името Smokin’ Buds, които идват с прилични екстри и още по-прилична цена от само 20 долара. 

Компанията обещава много предимства с тези слушалки, като например „ясен звук с пълен диапазон, подкрепен от впечатляваща дълбочина на баса“. 

Снимка 619468

Източник: Skullcandy

В допълнение Skullcandy казват, че потребителите могат да очакват "експертно настроени" драйвери.

Има EQ режими, предназначени да ни помогнат да извлечем максимума от музика, филми и подкасти. Всяка слушалка има микрофон, така че можем да ги носим една по една, за да пестим батерия.

Снимка 619467

Източник: Skullcandy

Има сензорни контроли за сила на звука, разговори и EQ режимите и ще можем да активираме гласов асистент, като докоснем някоя от слушалките. Според Skullcandy, Smokin’ Buds имат удобен, шумоизолиращ дизайн, благодарение на ергономичната овална форма. 

Устройството е с рейтинг IPX4 за устойчивост на пот и вода. Нещо повече, Skullcandy твърдят, че ще получим до осем часа употреба с едно зареждане и допълнителни 12 часа от кутията за зареждане.

Всичко, което знаем да новите слушалки Nothing Ear (2)

Новите Nothing Ear (2) - повече екстри, но на каква цена

И колко по-добри са от предходния модел

Трудно е да се сетим за по-евтин еквивалентен продукт на пазара в момента, така че Smokin’ Buds се превръщат в лесен избор, ако търсим нови и не твърде претенциозни слушалки за лятото, а и отвъд него.