Феновете на сагата "Междузвездни войни" и ще бъдат зарадвани със специален модел Samsung Galaxy Note 10+ тази Коледа, съобщи Samsung вчера.

Корейският производител показа специална лимитирана серия на флагмана си, която ще се появи на 13 декември - само седмица преди излизането на "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър".

Тематичният Galaxy Note 10+ Star Wars Edition представлява напомпан откъм характеристики телефон, украсен с цветове и икони от познатия ни на всички филм.

Снимка 453437

Източник: Samsung

Самият телефон е изцяло черен с червена рамка на задната камера и червен S Pen, а като комплимент към него Samsung предлагат и червено-черни Galaxy Buds.

Apple AirPods Pro, Samsung Galaxy Buds и кой е най-добрият модел слушалки

AirPods Pro срещу Galaxy Buds - кой е по-добрият модел

Какво е мнението на Consumer Reports

Освен външните детайли, от Samsung са включили и цял набор от тематични фонове, иконки, анимации и дори звуци.

Снимка 453438

Източник: Samsung

Телефонът е предназначен за наистина отдадените на сагата фенове и това е очевидно от завишената му цена от 1299 долара, която е със 100 долара по-висока от цената на обикновения Note 10+ с 512GB памет.

Samsung Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10+ – най-добрите телефони на Samsung до момента

Защо Galaxy Note 10 и Note 10+ са най-добрите телефони на Samsung

Всичко, което знаем за новите флагмани на Samsung

Бройките на Note 10+ Star Wars Edition ще са ограничени, което означава, че ще трябва да действаме бързо, ако искаме да грабнем една от тях.

Снимка 453439

Източник: Samsung

Моделът ще е официално достъпен само в определени пазари, сред които не фигурира България, но ще можем да го поръчаме отключен от Великобритания, Германия, Испания, Франция, Норвегия, Дания, Русия, Финландия и САЩ.