Феновете на Samsung, а и по-запознатите с мобилните технологии потребители, със сигурност отбелязаха, че този август не видяхме нов Galaxy Note телефон, каквато бе традицията до миналата година. 

Samsung Galaxy Watch 4 и Watch 4 Classic и всичко за първите с WearOS

Samsung Galaxy Watch 4 и Watch 4 Classic - първите с WearOS

С подобрени сензори и елегантен дизайн

Изненадващо или не, Galaxy S21 Ultra, който се появи в началото на тази година, бе удостоен с поддръжка за S Pen, което накара мнозина да смятат, че серията Note ще бъде прекратена. 

По всичко личи, че именно това се случва, а наскоро колегите от GalaxyClub са попаднали на информация, че очаквания през януари Galaxy S22 Ultra ще има специално отделение за S Pen в корпуса си. 

Снимка 491897

Източник: Samsung

Те разкриват, че сред компонентите на телефона фигурира миниатюрен сензор, който отчита дали S Pen е прибрана в тялото на устройството, или не. 

Този сензор най-вероятно е позициониран именно в отделението за S Pen, като подобен детектор има и в Galaxy Note 20, и в Note 10. 

S21 Ultra не разполага с подобно отделение и съответно подобен сензор. 

Снимка 516204

Източник: lifestyle.bg

Уви, при него е необходимо да закупим писалката отделно и да я държим в специален калъф, който също се продава отделно. 

В мрежата наскоро се появиха коментари, че предстоящият S22 Ultra може би ще е с различни пропорции на екрана и ще е малко по-широк. 

Снимка 492065

Източник: lifestyle.bg

Причината: за да е по-удобен за ползване със S Pen. Всички тези предположения засега остават само слухове, към момента непотвърдени от Samsung.

Samsung и какво предлагат новите 200- и 50-мегапикселови сензори на компанията

На какво е способна първата 200-мегапикселова камера за смартфон

Samsung ни готви истински неустоим модел