Тъкмо когато си мислехме, че Apple приключи с новите продукти за 2020 г., компанията ни предложи още една атрактивна и също толкова скъпа изненада.

Тя идва във формата на големи слушалки с изключително секси дизайн, множество екстри и обещаващи звукови способности, събрани под името AirPods Max.

Класическият дизайн е освежен със стабилна метална рамка и дишаща мрежа, като формата и точният им размер могат да бъдат прецизно регулирани според нуждите на всеки потребител.

Снимка 508870

Източник: Apple

AirPods Max притежават всички екстри, с които разполагат AirPods Pro, което включва активно изолиране на шума, адаптивно регулиране на звука, споделяне на звука и други.

Слушалките изненадващо са завзели и най-разпознаваемия елемент на Apple Watch - въртящата коронка.

Снимка 508874

Източник: Apple

Чрез нея можем да регулираме звука, да сменяме и паузираме песни, да приемаме обаждания и да извикваме Siri.

До него е разположен и друг бутон, чрез който активираме различните режими на шумоизолиране.

По думите на Apple слушалките печелят от специален "акустичен дизайн", допълван от 40-милиметрови драйвъри, благодарение на които можем да очакваме много високо качество на звука при различни тоналности.

Снимка 508873

Източник: Apple

Батерията на AirPods Max също е впечатляваща - издържа до 20 часа с едно зареждане, като само за пет минути зареждане получаваме до 90 минути живот на батерията.

Добрата новина е, че слушалките могат да се зареждат със стандартен Lightning кабел и няма да е нужно да купуваме допълнителен такъв.

Ако искаме обаче да слушаме през кабел, ще трябва да се бръкнем с 35 долара и да се оборудваме с кабела на Apple, който е с Lightning и с 3.5-милиметров жак.

Apple, iPhone, AirPods и как притежанието на тези продукти ни прави по-атрактивни за отсрещния пол

Ползвай Apple, за да ти “върже”

Android не ни прави секси

AirPods Max ще се конкурират с най-високия клас слушалки на пазара, което е подчертано и от премиум цената им - цели 550 долара.