Не пропускайте секса рано сутрин - оползотворената ерекция и разтърсващия оргазъм са страхотен старт за деня.

Ще почувствате прилив на енергия, който навярно няма да ви напусне през целия ден. Е, не е нужно цял ден да се връщате към случилото се сутринта. Това ще ви разсейва. Мъжете получават дори спонтанна ерекция не само сутрин.

Това може да се случи няколко пъти в денонощието. Според доктори това се дължи на препълнения пикочен мехур, който притиска простатата. Вещи в секса пък твърдят, че мъжете просто така са устроени, че винаги да са готови за полови изживявания. 

Според трети пък сутрешната ерекция се появява тогава, когато мъжът е имал мокри сънища и сексуални фантазии или се събужда до красива жена.

Снимка 272238

Но истината е, че и със, и без жена в леглото на мъжа, той пак може да се събуди с ерекция. Друга теория за сутрешната ерекция е, че тя се появява, когато мъжът има силно желание за секс и отдавна не е имал сексуален контакт или не е мастурбирал.

Всъщност сутрешната ерекция е индикатор, че мъжът е "корав", защото е здрав. По-скоро липсата на ерекция е притеснителен симптом, който говори за импотентност.

Мнението на сексолозите е, че сутрешният секс е идеална тренировка за всички мускули в организма. Ето защо не се лишавайте от тази приятна наслада, като за целта се подгответе: Добре е да имате под ръка дъвки, презервативи, мокри кърпи... И не пропускайте любовната игра, макар времето да ви притиска.

Снимка 272239

За суетните дами ще добавим, че сутрешната креватна аеробика подобрява кръвообръщението, понижава риска от поява на главоболие, инфаркт, хипертония и намалява стреса.

Освен това, не се изненадвайте на усмивките на колегите си. Те са комплимент за начина, по койно изглеждате.

Усмивката ви е заразителна, а чувството ви на удовлетвореност ви кара да сияете. И всичко се дължи на повишените нива на окситоцин (хормона на щастието), в резултат от сутрешния ви оргазъм.

Ако наистина половината от оргазма се дължи на мозъка ни, то сутрин е най-доброто време за достигането до такъв.

Снимка 272240

Докато вечер главата ви обичайно е кошер, то сутрин съзнанието ви е чисто от затормозяващи мисли, което помага много по-лесно да се настроите на еротична вълна.

Сутрешният секс е и индикатор за добри взаимоотношения между партньорите. Така че, ако имате какво да изглаждате в общуването си, не ставайте от кревата, без да сте се подмокрили от удоволствие.