Женските гърди винаги ще предизвикват изключителен интерес сред силния пол. Благодарение на онлайн седмичника TheSun, аудиторията вече може да знае как точно се класифицират седемте кръга на женската красота. Кадрите са направени с жени без абсолютно никаква обработка на снимките. 

1. Стройни

Снимка 233958

Няма нужда да разказваме вицове - явно само англичаните биха нарекли най-малките възможни гърди - стройни. Но светът е голям и има достатъчно мъже, които признават, че малките гърди са по-естетични пред силиконовите форми.

2. Изток-Запад

Снимка 233959

Изток-Запад е един от много красивите избори и щом съдбата ти ги поднесе, възползвай се! 34B трябва да се смята за един от най-съвършените размери, но винаги можеш да откриеш още!

3. Сълза

Снимка 233960

Другото мъжко съвършенство, не натрапваме мнението си, ще бъдат тези прелести. Те стоят естествено, винаги са на правилното място, подвижни са и именно това ги превръща в сериозен фактор. Едно дълбоко деколте ще събере повече погледи, отколкото последната гола сесия на Ема Уотсън.

4. Странични истории

Снимка 233961

Те също напомнят на "сълзата", но с тази разлика, че имат твърде изразени зърна. Обикновено не са толкова впечатляващи по размери, но пък са подходящи за оралните игри и нощните забавления. Тези лоши момичета трудно могат да бъдат поставени в нормален сутиен и да придобият формата на силиконов балкон. Въпреки недостатъците си, притежателките им никога не биха могли да се оплачат. 

5. Асиметрични

Снимка 233962

Те са за онези хора, които вярват, че нищо съвършено не е съвършено. Красотата се крие в несъвършенствата, асиметрията и всичко, което не е наложено като най- от някой друг. Много жени биха признали, че дясната или лявата им гърда е по-голяма, но това не е сериозен проблем.

6. Камбани

Снимка 233963

Те са големи - много големи! Няма да се изгубят в ръцете ти и ще бъдат достатъчно предизвикателство да ги мачкаш, целуваш, ближеш и каквото още се сетиш. Притежателките на такива гърди са способни да спрат войни, да не говорим за всичко останало.

7. Кръгли

Снимка 233964

Почти със съвършена форма са, стоят по-високо и причиняват инфаркт, когато дамата започне да тича. Както казахме в горните редове, те са почти съвършени, което ги прави напълно съвършени.