Легендите в комедията Стив Мартин и Крис Рок бяха хората, които се грижеха за настроението на знаменитостите, а и всички нас, по време на тазгодишната церемония по връчването на наградите "Оскар".

Двамата актьори се бяха подготвили с цял списък пиперливи шеги, с които засегнаха теми като расовата и половата дискриминация, но не пропуснаха да насочат хумора си и към няколко конкретни личности.

Сред тях бе и най-богатият човек в света Джеф Безос, който присъстваше в залата и изглеждаше като да си прекарва страхотно.

Мартин и Рок бяха подготвили цял диалог по адрес на Безос, който стартира със самото обявяване на присъствието му на церемонията от страна на тъмнокожият комик.

Снимка 465980

Източник: GettyImages

Стив Мартин саркастично отбеляза, че Безос е "велик актьор", след което Крис Рок директно се прицели в огромното състояние и скъпия развод на милиардера.

"Джеф Безос е толкова богат, че дори след развода си продължава да бъде най-богатия човек в света", пошегува се Рок.

Разпадът на 25-годишния брак на Джеф и Макензи Безос действително бе един от най-скъпите такива, като бившата съпруга на шефа на Amazon си тръгна с невероятните 38 милиарда долара.

Джеф Безос, Макензи Безос и окончателната цена на развода им

Колко милиарда загуби Джеф Безос след развода

И още ли той е най-богатият човек на света

"Когато гледал Marriage Story, помислил, че гледа комедия", допълни Рок, правейки препратка към сърцераздирателната драма на Neftlix с участието на Скарлет Йохансон и Адам Драйвър.

Рок се опита да предаде щафетата на Стив Мартин, който обаче отказа да се закача с Безос, защото иска "да получава колетите си от Amazon навреме".

Хубавото е, че Безос не изглеждаше смутен от хумора на двамата комици и дори се забавляваше на шегите по негов адрес, въпреки личния им характер.