Една от най-честите сексуални фантазии на мъжа е това да доминира над жената. Тази представа обаче съвсем не е възбуждаща само за силния пол.

Оказва се, че дамите се разпалват много, когато усещат мощта на мъжа до себе си. Белезници, завързване на очите или ръцете, и по-груб секс са сред нещата, които действат на дамите изключително възбуждащо.

Всяка втора жена споделя, че няма нищо лошо в шамарчетата, но само когато се случват по време на страстен секс. Неслучайно трилогията "50 нюанса" пожъна такъв колосален успех.

Снимка 286655

Източник: iStock

Ако вие си падате по еротичните грубости, не бива да се притеснявате да го покажете на партньора си, защото той най-вероятно ще бъде много доволен. Все пак е хубаво да го направите тактично, а не да го стреснете с някакво по-странно желание в сюблимен момент.

Като начало е хубаво да решите какво точно искате - дали желаете да включите определени секс играчки или просто имате нужда от по-груби ласки.

Снимка 328748

Източник: iStock

Говорете с човека до вас, не го изненадвайте, когато сексът вече е започнал, защото има вероятност да потушите огъня. Има хора, които имат нужда от момент на осмисляне на ситуацията, преди да се впуснат в приключението.

Бъдете откровени като споделяте желанията си. Ако човекът до вас няма предразсъдъци по повод садо-мазо преживяванията, дори разговорът ще ви подейства като афродизиак.

Снимка 330971

Източник: iStock

Ако все пак сте пропуснали моментът с приказките, а по време на любовната игра ви се прииска той да затегне хватката, може да го ухапете леко, да притиснете тялото му (или нейното) с вашето, като чрез вашите движения да покажете, че бихте искали малко по-груб секс.

Най-вероятно партньорът ви ще продължи инициативата, а на следващ етап ще поговорите и за вашите сексуални фантазии.