Кортни Кардашиян разкрива какъв е типичният режим на "детоксикация" при нея и какво похапва всъщност, когато е подложена на такава диета.
В допълнение към отбягването на повечето плодове и въглехидрати (зърна, боб и бобови растения не се допускат), 38-годишната звезда се пази и от глутен, и млечни продукти, съобщава People.
Кардашиян разкрива, че протеините и мазнините формират по-голямата част от менюто ѝ и тя започва всеки ден с богат кремообразен пудинг от авокадо, което според нея е идеалното ястие преди тренировка.
Уникалния пудинг се състои от едно авокадо, една супена лъжица тръстикова захар, половин чаша пълномаслено мляко и супена лъжица мед от манука, всички смесени, за да се създаде хомогенна смес.
За обяд и вечеря Кортни Кардашиян прави комбинация от протеини и зеленчуци, обикновено риба или пиле с броколи или карфиол за гарнитура.
Интересното е, че Кортни изчаква 14-16 часа след вечерята, за да закуси.
Кортни Кардашиян изкрва дни от седмицата на гладно, където телевизионната звезда в рамките на 24 часа пие само вода и костен бульон.
Ким и Кортни (вляво) Кардашиян
За щастие това не е типичен ден за натоварената майка на три деца, която обяснява, че се надява да остане на детоксикационната диета за не повече от три месеца.
"Най-трудното на детоксикацията е отказването от захарта", споделя Кардшиян.
"Знам също така, че трябва да се наслаждавам на живота си, затова нарушавам правилата, когато тръгвам на почивка или ако имам специален повод", допълва звездата.