Не само генетиката и личните треньори на знаменитостите са причината, за да изглеждат страхотно. Смартфоните са станали най-добрите им съюзници, за да има помагат да останат във форма.

Moves

Ако фитнесът не ви е по вкус, не сте в състояние да се придържате към клас зумба, а йогата и пилатесът ви изглеждат прекалено лесни, ходенето е вашето нещо.

Миранда Кер, Емили Ратайковски и много други известни личности са регистрирани и ползват приложението Moves. Чрез него те наблюдават резултатите си от ходенето пеша или от карането на велосипед.

My Fitness Pal

Внимавате ли за храната и продуктите, които ядете? Знаменитости като Кейт Хъдсън и Джесика Алба са открили идеалното приложение за вас. My Fitness Pal брои калориите, като след сканиране на баркодовете на артикулите в супермаркета, показва тяхната хранителна стойност.

Но основният плюс на приложението е, че определя дневната калорийна граница според поставената цел и личните характеристики. Любимото приложение на Кейт Хъдсън предлага и информация за изгорените от упражненията калории.

Nike Training Club

Nike Training Club е приложение за отлични постижения на модели и известни личности. Сред повече от 100 упражнения, създадени от спортисти и персонала на Nike, са и тренировките, направени лично от треньора на Риана.

Чрез Nike Training Club ще добавяте и записвате всичките си физически дейности, за да бъде тренировката напълно персонализирана. Можете да конфигурирате и предпочитанията си за музика, уреди и степен на съпротивление, за да ги адаптирате към вашите нужди.

Pocket Yoga

Повече от 200 йога пози, които могат да се правят навсякъде и с гаранцията на знаменитости като Миранда Кер, Ел Макферсън или Роузи Хънтингтън.

Приложението се адаптира към всяко ниво, ритъм и график и предлага избор на продължителност на сесиите между 30, 45 или 60 минути. Всяко упражнение се ръководи от глас, като се обръща специално внимание на дишането. В допълнение Yoga Pocket позволява да се записва сърдечния ритъм и калориите, както и да променяте музиката за всяка тренировка.

Squats Challenge

Squats Challengue неслучайно е любимото приложение на Миранда Кер. Чрез него избирате музика, докато слушате виртуалния треньор, който обяснява колко клекове да направите, кога да си почивате и кога ще бъде последното повторение.

Hot 5

Може да влезете във форма само с пет минути упражнения на ден. Това е твърдението на Hot 5, с което Кейт Хъдсън тренира сутрин.

Приложението включва широка гама от тренировки, от 5-минутни сесии до 25-минутни класове по йога. Минусът е, че се предлага се само в Apple Store.