Остават по-малко от две седмици до поредното издание на Consumers Electronics Show, което се очаква да се проведе на 7 януари в Лас Вегас.

Като малък тийзър за предстоящото събитие, LG реши да сподели, че готви един наистина иновативен и различен хладилник, който със сигурност бихме сложили в кухнята си, ако ни се отдаде възможност.

Името на хладилника засега е тайна, но по-важното е, че той разполага с допълнително крило, което представлява малка оранжерия за зеленчуци и подправки.

Снимка 459230

Източник: LG

Крилото е разделено с няколко рафта и е оборудвано с осветление, подходящо за отглеждане на растения, термометър, източник на чист въздух и доста сензори, които се свързват с мобилно приложение.

Така от телефона си можем да следим и управляваме развитието на насажденията в хладилника, като дори не се налага да поливаме, защото от LG са добавили и автоматична напоителна система.

Снимка 459232

Източник: LG

Към хладилника получаваме и комплект с различни семена за листни зеленчуци, тор и почвен субстрат.

Нямаме представа колко ще струва този хладилник (едва ли ще е евтин), но сме склонни да започнем да събираме пари отсега, защото идеята на LG наистина ни допада.