Ако в неделния следобед сте лежерно настроени, или дори леко авантюристично, внимавайте какво знаят приятелите ви за това и какво пишат в социалните мрежи. Наскоро из мрежата се разчу случай, при който кум „рапортувал" в Twitter всеки детайл от интимния живот на кумците си.

Младият мъж бил поканен да стане кум на двама влюбени, готвещи се за женитба. Той бил поласкан - толкова поласкан, че обещал да бъде примерен и прекрасен кум до сватбата и по време на сватбата. А след това?

След това мъжът създал анонимен акаунт в Twitter с единствената цел автоматизирано да „докладва" кога младоженците правят секс. Няма шега! Мъжът се възползвал от близките отношения с младото семейство и поставил сензор под матрака на леглото им. Сензорът представлява датчик за натиск, който подава отчет при появата на натиск, при изчезването на натиска, както и данни за силата на натиска и за „яростта" му. Всички данни се подавали автоматично към Twitter.

В резултат, първият пост на анонимния акаунт - от 9 декември - гласи: „Започнаха! Номер 1. Регистрирано в 12.21 GMT. Тегло: 84 KG."

Три минути по-късно се появява доклад за края. „Приключиха! Регистрирано в 12.24 GMT. Времетране: 3 m.15 s. Индекс на яростта: 8 (страшно)."

Оказало се, че в случая младоженикът бил скочил върху кревата, за да се увери колко е здрав. Е, бил е здрав.

По-късно започват да се появяват поредни публикации с подобно съдържание. „Започнаха! Номер 2. Регистрирано в 15.50 GMT. Тегло: 151 KG." И 22 минути по-късно: „Приключиха! Регистрирано в 16.12 GMT. Времетране: 22 m.05 s. Индекс на яростта: 4."

В крайна сметка от публикациите не става ясно нито кой е кумът, нито кои са младоженците, станали жертва на страстта му да разкрива интимния им живот в интернет. Във всеки случай анонимният кум обещава скоро да уведоми кумеца си, че не само той знае кога и какво е правил с жена си. „Никога няма да разберете кой съм. Или кои са те. Мисля, че скоро ще кажа на приятеля ми, че е имал публика. Така че разпространявайте мълвата".

И защо този човек прави всичко това? "Между другото - той ми скрои мръсничък номер, когато той ми беше кум на мен, така че считам, че това е достойна отплата" - добавя кумът-клюкар в поста си.

technews.bg